Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
25 deka rama margarin
30 deka liszt
2 tojás sárgája
csipet só
3 kanál hideg víz
Töltelék
4 tojás sárgája
20 deka porcukor
20 deka reszelt ét-csokoládé
25 deka darált dió
1csg sütőpor
krém
5 deci tej
2 csg vaníliás puding
10 deka cukor
5 deci tejszín
1csg vaníliás cukor
A tészta készítése
A tészta hozzávalóit összegyúrom és két lapot nyújtok belőle Az első lapot kisütöm és félre teszem ez lesz a sütemény teteje..Majd a másodikat a tepsibe helyezem
A töltelék készítése
A töltelék hozzávalóit összekeverem a sárgáját a cukorral kikeverem a tojások fehérjét felvertem. A csokit lereszelem és a darált diós masszába belekeverem ,hozzáadom a tojás sárgáját és a felvert tojás habot .Ezt a tölteléket a lapra simítom és 180 fokos sütőbe megsütöm.
Amíg sül elkészítem a krémet
A krém készítése
.A pudingot a cukorral és a tejjel felfőzöm.A tejszínt habbá verem A már nem forró kihűlt pudingba a tejszínhab felét belekeverem és a kisült és kihűlt diós tésztára rákenem .A megmaradt tejszínhabot a krém tetejére teszem.Egy-két óra múlva szelhetem A tetejét porcukorral megszórtam
Mivel a kisült tésztalap kisülés után kemény lesz ,ezért én még melegen kockákra vágtam a tetejét, hogy majd szeletelésnél ne törjön szét
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!