Közösségi tartalmakhoz csak a közösség tagjai szólhatnak hozzá. Ha szeretnél tag lenni, akkor csatlakozz most!
Csak akkor tudsz ide tartalmat feltölteni, ha előbb csatlakozol ehhez a közösséghez.
Kis türelmet...
Be vagy lépve mint Egyed Józsefné | Kilépés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
40 deka liszt
20 deka margarin
10 deka cukor
2 kanál kakaópor
1 csg sütőpor
2 tojás sárgája
sárgabarack lekvár
A lekvár kivételével
A hozzávalókat összegyúrom , vékonyra kisodrom közepes pogácsa szaggatóval kiszúrom és sütőpapiros tepsibe megsütöm.Amikor megsültek sárgabarack lekvárral összeragasztom a kisült korongokat.
A kész korongokat olvasztott étcsokoládéba belemártom.
fehér olvasztott csokival díszítettem
A csokoládét 10deka
5 deka margarin
3 kanál étolaj.
Ezeket egy edényben gőz felett felolvasztom , és a korongokat bele mártom.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!