Finomságok Konyhája: Isler (kép)
Hozzászóláshoz csatlakoznod kell a közösséghez

Közösségi tartalmakhoz csak a közösség tagjai szólhatnak hozzá. Ha szeretnél tag lenni, akkor csatlakozz most!

Csak tagok tudnak ide tartalmat feltölteni

Csak akkor tudsz ide tartalmat feltölteni, ha előbb csatlakozol ehhez a közösséghez.

Kis türelmet...

Be vagy lépve mint Egyed Józsefné | Kilépés


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Isler

40 deka liszt
20 deka margarin
10 deka cukor
2 kanál kakaópor
1 csg sütőpor
2 tojás sárgája
sárgabarack lekvár
A lekvár kivételével
A hozzávalókat összegyúrom , vékonyra kisodrom közepes pogácsa szaggatóval kiszúrom és sütőpapiros tepsibe megsütöm.Amikor megsültek sárgabarack lekvárral összeragasztom a kisült korongokat.
A kész korongokat olvasztott étcsokoládéba belemártom.
fehér olvasztott csokival díszítettem
A csokoládét 10deka
5 deka margarin
3 kanál étolaj.
Ezeket egy edényben gőz felett felolvasztom , és a korongokat bele mártom.

Látta 479 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 12 éve

Nagyon szépek,gratulálok!

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Lányok köszönöm szépen.A fehér a tetején
csokoládé.

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Gyönyörűűűűűűűűűűűű

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Csodás, akár a többi!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gyönyörű Marcsikám!
A fehér díszítés fehér csokoládé vagy cukormáz?
Ügyes vagy!
Köszönöm szépen.
Üdv:Edit.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Köszönöm szépen lányok.
Rozika én az islerbe nem teszek diót , csak
kakaóport, és nagyon finom a tésztája.Puszi

Válasz

szanto hajnalka üzente 12 éve

nagyon szepek az Islerek Marcsikam!Puszi.

Válasz

Orban Rozalia üzente 12 éve

Hú de jól néznek ki,de jó recept,nem kell dió bele.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu