Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5 tojás sárgája
25 deka porcukor
10 kanál hideg víz
20 deka liszt
fél deci olaj
1 csg sütőpor
10 deka darált dió
Krém hozzávalói
1 csg vaníliás pudingpor
5 deci tej
3 kanál cukor
fél doboz mascarpone
Diós krém hozzávalói
1csg vaníliás pudingpor
5 deci tej
3 kanál cukor
rum ízlés szerint
5 deka darált dió
A tetejére
10 deka olvasztott csokoládé
fehér ehető gyöngyök
A tésztához a tojás sárgáját a cukor egyharmadával kikeverem hozzáadom az olajat a vizet és a tojás felvert habját , majd a masszát ketté veszem és az egyik felébe beleteszem a darált diót
Egy 24x22-es tepsit sütőpapírral kibélelek és a diós masszát a tepsibe öntöm egyenletesen elsimítom és a vaníliás megmaradt masszát ráöntöm ezt szintén elsimítom és 180 fokon megsütöm
Közben elkészítem a krémeket a pudingokat a leírás szerint külön -külön felfőzöm,.
Az egyikbe a diót és a rumot teszem
Amikor kihűltek mindegyiket kikeverem egy fél doboz mascarponével.
A tészta amikor kihűlt ketté vágom és így lesz egy diós és egy vaníliás lapom.
A diós lapra kentem a vaníliás krémet erre tettem a világos lapot és a tetejére tettem a finom rumos diós krémet Hűtőbe tettem és amikor már kicsit megkeményedett olvasztott csokival bevontam Amikor a csoki is megdermedt forróvizes késsel felszeltem és gyöngygyökkel díszítettem
|
|
Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!