Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
40 deka liszt
25 deka margarin
20 deka cukor
5 tojás sárgája
csipet só
1 sütőpor
Töltelék hozzávalói
2csg vaníliás pudinbg
5 deci tej
8 kanál cukor
5 tojás fehérje
1 fűrt feketeszőlő
4 deci tejföl
1 bio citrom leve és reszelt héja
A tetejére porcukor
A margarint a cukorral habosra kikeverem egyenként hozzáadom a tojások sárgáját Végül a sütőporral elkevert lisztet amit gyúródeszkán összegyúrok
sima tésztává
2/3-ad részét kinyújtom és sütőpapiros tepsibe teszem
A megmaradt egfyharmadát a hűtűbe teszem .
A tejet 4 kanál cukorral és a pudinggal a szokásos eljárással felfőzöm
Még melegen hozzákeverem a pohár tejfölt
A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verem és a többi krémhez óvatosan hozzákeverem a citrom levét és reszelt héjával eggyütt , valamint a szőlőszemeket is beleforgatom
Ezt a krémet a tepsiben lévő lapra rásimítom A tetejére a maradék tésztát a hűtőből kiveszem és ráreszelem
180 fokon 20-25 perc alatt megsül
Amikor kihűlt felszelem és a tetejét porcukrozom
|
|
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást!!! Örülök, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
A szeletek közé kakaós porcukrot tettem, hamar...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Méteres kalács képhez:
Nagyon szépek ezek a szeletek! Régen én is sokszor ...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) cseresznye érésben képhez:
Barátnőm ha megérnek gondolj rám egy-két szemmel. Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Már színesedő sárga barack képhez:
Marcsi! Mlyen szép nagyok már! Ez a kora nyári időjárás kedvez...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) A korai cseresznyénk képhez:
Hűűű!-de megkívántam Marcsikám ezt a finom ...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Sarokház képhez:
Marcsi a sarokház is a kedvenceim közé tartozik, nem...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Tojásos nokedli salátával képhez:
Marcsi jó ötletet adtál, már nagyon régen volt nálunk! Ez ...
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) A mai ebéd gombaleves grizgaluskával képhez:
Marcsikám ízletes étvágygerjesztő és finom ...
Domján Mária 19 órája új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!