Finomságok Konyhája: Habroló (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Habroló

Hozzávalók
1csg vajas mirelit tészta
2 tojás fehérje
1tojás sárgája
15 deka cukor
15 deka málna
A vajastésztát kiolvasztom és lisztes gyúródeszkán kinyújtom .
Én hosszúkásra nyújtottam ki kb 30-35 centisre,A mikor kinyújtottam, kb 2-3 centi szélességű csíkokat vágtam tojás sárgájával lekentrem és a habroló csőre amit kicsit olajjal bekentem szép egyenletesen rátekerem,180-190 fokon szép pirosra megsütöm, amikor kihűlt lehúzom a csővekről és megtöltöm a málna habbal
Málnahab készítése
A tojások fehérjét a cukorral és az átpaszírozott málnával gőz felett kemény habbá verem.A rolókat megtöltöm és porcukorral meghintem

Látta 562 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 11 éve

Nagyon szépek imádom a habrolót!Puszi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Csodásan néz ki és milyen finom lehet!!!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm szépen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Csodásan néz ki és milyen finom lehet!!!

Válasz

Ökrész Tünde üzente 11 éve

ok látom amit írtál.Úgy találom meg a tescoba hogy habroló cső?

Válasz

Ökrész Tünde üzente 11 éve

Olyan jól néz ki!!De mire tekerted fel a tésztát?

Válasz

Fülöp Krisztina üzente 11 éve

Köszönöm én is a választ! , s a hétvégén megcsinálom a családnak.

Válasz

Fehér Erzsébet üzente 11 éve

Köszönöm a választ,eszembe nem jutott hogy ilyen közismert helyen kell
keresni

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm szépen lányok.
A habroló csövet Tescóban lehet kapni
A málnát akkor teszem bele amikor félig már felvertem a habot, de még nem kemény.Egyébként bármivel lehet tölteni ki hogyan szereti .Tejszínhabbal is nagyon finom.Az én unokáim inkább a tojásos gyümölcsös habot szeretik ezért volt most málnás

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szépek lettek Marcsikám.
Köszönöm szépen.
Tölthető akár csak tejszínhabbal is,vagy bármilyen töltelékkel is.
Ki mit szeret.
Gratulálok:Edit.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Garáz József 15 órája új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 3 napja új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:

Pulyka_nyak_burgonyaval_2198621_9908_s

József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Pulyka_nyak_burgonyaval_2198621_9908_s

Garáz József írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu