Finomságok Konyhája: Habroló (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13000 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13000 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13000 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13000 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Habroló

Hozzávalók
1csg vajas mirelit tészta
2 tojás fehérje
1tojás sárgája
15 deka cukor
15 deka málna
A vajastésztát kiolvasztom és lisztes gyúródeszkán kinyújtom .
Én hosszúkásra nyújtottam ki kb 30-35 centisre,A mikor kinyújtottam, kb 2-3 centi szélességű csíkokat vágtam tojás sárgájával lekentrem és a habroló csőre amit kicsit olajjal bekentem szép egyenletesen rátekerem,180-190 fokon szép pirosra megsütöm, amikor kihűlt lehúzom a csővekről és megtöltöm a málna habbal
Málnahab készítése
A tojások fehérjét a cukorral és az átpaszírozott málnával gőz felett kemény habbá verem.A rolókat megtöltöm és porcukorral meghintem

Látta 547 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 11 éve

Nagyon szépek imádom a habrolót!Puszi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Csodásan néz ki és milyen finom lehet!!!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm szépen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Csodásan néz ki és milyen finom lehet!!!

Válasz

Ökrész Tünde üzente 11 éve

ok látom amit írtál.Úgy találom meg a tescoba hogy habroló cső?

Válasz

Ökrész Tünde üzente 11 éve

Olyan jól néz ki!!De mire tekerted fel a tésztát?

Válasz

Fülöp Krisztina üzente 11 éve

Köszönöm én is a választ! , s a hétvégén megcsinálom a családnak.

Válasz

Fehér Erzsébet üzente 11 éve

Köszönöm a választ,eszembe nem jutott hogy ilyen közismert helyen kell
keresni

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Köszönöm szépen lányok.
A habroló csövet Tescóban lehet kapni
A málnát akkor teszem bele amikor félig már felvertem a habot, de még nem kemény.Egyébként bármivel lehet tölteni ki hogyan szereti .Tejszínhabbal is nagyon finom.Az én unokáim inkább a tojásos gyümölcsös habot szeretik ezért volt most málnás

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szépek lettek Marcsikám.
Köszönöm szépen.
Tölthető akár csak tejszínhabbal is,vagy bármilyen töltelékkel is.
Ki mit szeret.
Gratulálok:Edit.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Garáz József 14 órája új képet töltött fel:

Toltott_csirkecombok_2194376_3074_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Pulykanyak leves daragaluskával és sok ...

burger eva írta 1 napja a(z) A mai Töltöttkáposztám képhez:

A_mai_toltottkaposztam_2194314_7980_s

Jól néz ki. Friss vagy savanyított káposztából készült ?

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Gombaleves képhez:

Gombaleves_2194354_6601_s

Marcsikám nagyon örülök, hogy jöttél!!! Sajnálom, hogy...

Domján Mária írta 2 napja a(z) Kolbászos szalonnás lecsó nokedlival képhez:

Kolbaszos_szalonnas_lecso__nokedlival_2194313_5789_s

Köszönöm szépen Anna Kedves

Domján Mária írta 2 napja a(z) A mai Töltöttkáposztám képhez:

A_mai_toltottkaposztam_2194314_7980_s

Köszönöm Annám

Domján Mária írta 2 napja a(z) Almás -mákos-diós kevert tészta képhez:

Almas_makosdios_kevert_teszta_2194315_6608_s

Köszönöm Drága Barátném.. A rendszer nem mindig enged ...

Domján Mária írta 2 napja a(z) Gombaleves képhez:

Gombaleves_2194354_6601_s

Nagyon szeretem és nagyon nagyon jól néz ki .Jó hogy ...

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Gombaleves_2194354_6601_s

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcs leves- almából, ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu