Finomságok Konyhája: Habroló (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11230 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2469 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11230 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2469 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11230 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2469 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2130 fő
  • Képek - 11230 db
  • Videók - 2515 db
  • Blogbejegyzések - 2469 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Habroló

Hozzávalók
1csg vajas mirelit tészta
2 tojás fehérje
1tojás sárgája
15 deka cukor
15 deka málna
A vajastésztát kiolvasztom és lisztes gyúródeszkán kinyújtom .
Én hosszúkásra nyújtottam ki kb 30-35 centisre,A mikor kinyújtottam, kb 2-3 centi szélességű csíkokat vágtam tojás sárgájával lekentrem és a habroló csőre amit kicsit olajjal bekentem szép egyenletesen rátekerem,180-190 fokon szép pirosra megsütöm, amikor kihűlt lehúzom a csővekről és megtöltöm a málna habbal
Málnahab készítése
A tojások fehérjét a cukorral és az átpaszírozott málnával gőz felett kemény habbá verem.A rolókat megtöltöm és porcukorral meghintem

Látta 420 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 6 éve

Nagyon szépek imádom a habrolót!Puszi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Csodásan néz ki és milyen finom lehet!!!

Válasz

Domján Mária üzente 6 éve

Köszönöm szépen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Csodásan néz ki és milyen finom lehet!!!

Válasz

Ökrész Tünde üzente 6 éve

ok látom amit írtál.Úgy találom meg a tescoba hogy habroló cső?

Válasz

Ökrész Tünde üzente 6 éve

Olyan jól néz ki!!De mire tekerted fel a tésztát?

Válasz

Fülöp Krisztina üzente 6 éve

Köszönöm én is a választ! , s a hétvégén megcsinálom a családnak.

Válasz

Fehér Erzsébet üzente 6 éve

Köszönöm a választ,eszembe nem jutott hogy ilyen közismert helyen kell
keresni

Válasz

Domján Mária üzente 6 éve

Köszönöm szépen lányok.
A habroló csövet Tescóban lehet kapni
A málnát akkor teszem bele amikor félig már felvertem a habot, de még nem kemény.Egyébként bármivel lehet tölteni ki hogyan szereti .Tejszínhabbal is nagyon finom.Az én unokáim inkább a tojásos gyümölcsös habot szeretik ezért volt most málnás

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 6 éve

Nagyon szépek lettek Marcsikám.
Köszönöm szépen.
Tölthető akár csak tejszínhabbal is,vagy bármilyen töltelékkel is.
Ki mit szeret.
Gratulálok:Edit.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 1 napja a(z) Briós képhez:

Brios-006_2113703_3677_s

Évi,Gizike! A géppel lett készítve. Sokkal lágyabb mint mikor ...

burger eva írta 1 napja a(z) Briós képhez:

Brios-006_2113703_3677_s

Nagyon jól néznek ki.

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Banános tekercs képhez:

Bananos_tekercs_2113701_8507_s

Nagyon jól néz ki ,azt hiszem hogy finom is volt ,,én is ...

Fejér Gizella írta 1 napja a(z) Briós képhez:

Brios-006_2113703_3677_s

Kivánatosak akár a sajtos pogácsák ,gratulálok hozzá...

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Igy_kelt_meg_a_gepi_dagasztasutan_2113704_5821_s

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Brios-006_2113703_3677_s

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Masodik_proba_uzem_2113702_5252_s

Garáz József írta 2 napja a(z) Sajtos túrós pogacsa egyszerűen. képhez:

Sajtos_turos_pogacsa_egyszeruen_2113663_1731_s

Gizike, Évi. Köszönöm szépen a nejem nevében. Karácsonyra ...

burger eva 2 napja új képet töltött fel:

Bananos_tekercs_2113701_8507_s

burger eva írta 2 napja a(z) Sajtos túrós pogacsa egyszerűen. képhez:

Sajtos_turos_pogacsa_egyszeruen_2113663_1731_s

Nagyon jól néznek ki.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu