Finomságok Konyhája: Habroló (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Habroló

Hozzávalók
1csg vajas mirelit tészta
2 tojás fehérje
1tojás sárgája
15 deka cukor
15 deka málna
A vajastésztát kiolvasztom és lisztes gyúródeszkán kinyújtom .
Én hosszúkásra nyújtottam ki kb 30-35 centisre,A mikor kinyújtottam, kb 2-3 centi szélességű csíkokat vágtam tojás sárgájával lekentrem és a habroló csőre amit kicsit olajjal bekentem szép egyenletesen rátekerem,180-190 fokon szép pirosra megsütöm, amikor kihűlt lehúzom a csővekről és megtöltöm a málna habbal
Málnahab készítése
A tojások fehérjét a cukorral és az átpaszírozott málnával gőz felett kemény habbá verem.A rolókat megtöltöm és porcukorral meghintem

Látta 565 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 12 éve

Nagyon szépek imádom a habrolót!Puszi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Csodásan néz ki és milyen finom lehet!!!

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Köszönöm szépen

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Csodásan néz ki és milyen finom lehet!!!

Válasz

Ökrész Tünde üzente 12 éve

ok látom amit írtál.Úgy találom meg a tescoba hogy habroló cső?

Válasz

Ökrész Tünde üzente 12 éve

Olyan jól néz ki!!De mire tekerted fel a tésztát?

Válasz

Fülöp Krisztina üzente 12 éve

Köszönöm én is a választ! , s a hétvégén megcsinálom a családnak.

Válasz

Fehér Erzsébet üzente 12 éve

Köszönöm a választ,eszembe nem jutott hogy ilyen közismert helyen kell
keresni

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Köszönöm szépen lányok.
A habroló csövet Tescóban lehet kapni
A málnát akkor teszem bele amikor félig már felvertem a habot, de még nem kemény.Egyébként bármivel lehet tölteni ki hogyan szereti .Tejszínhabbal is nagyon finom.Az én unokáim inkább a tojásos gyümölcsös habot szeretik ezért volt most málnás

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szépek lettek Marcsikám.
Köszönöm szépen.
Tölthető akár csak tejszínhabbal is,vagy bármilyen töltelékkel is.
Ki mit szeret.
Gratulálok:Edit.

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Garáz József 3 napja új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 5 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 5 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu