Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5 tojás
20 deka cukor
2csg puncsos pudingpor
3 kanál étkezési keményitő
fél csg sütőpor
A krém hozzávalói
3 tojás sárgája
2csg vaníliás pudingpor
15 deka cukor
4 deci tej
ízlésnek megfelelő rum
25 deka ráma margarin
Tetejére hab
2 kanál sárgabarack lekvár
3 tojás fehérje
20 deka cukor
1 citrom leve
A tojásokat a tésztához szétválasztomn
A fehérjét gőz felett a cukorral kemény habbá verem
, majd lassan egyenként adom hozzá a tojások sárgáját ekkor már levettem a gőzről., hozzáadom a puncsízű pudingot és a keményitővel elkevert sütőport
Sütőpapiros sütőlapon 34x-32 es rákentem a masszát egyenletesen elsimítottam, és 180 fokon megsütöm , nem kell sokáig sütni mert megég
Amikor kisült a lap ketté vágtam
A kré készítése
A tejet a cukorral felforralom
A pudingport a tojás sárgájával kevés tejjel simára keverem
Amikor a tej forrni kezd hozzáöntöm a pudingos tojást és felfőzöm
Hagyom az elkészült pudingot kihülni
A gépbe a margarint kikeverem és hozzáadom a kihűlt pudingot és az ízlés szerinti rumot A krémet a géppel habosra kikeverem
A kettévágott lapot megtöltöm a krémmel
A tetejét vékonyan lekenem sárgabarack lekvárral és erre teszem a gőz felett cukorral citrommal keményre fényere vert habot
|
|
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!