Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
35 deka liszt
10 deka porcukor
12 deka margarin
1csg sütőpor
1csg vaníliás cukor
4 tojás sárgája
Hab a tésztára
4tojás fehérje
15 deka cukor
Lapok kenésére
sárgabarack lekvár
10 deka durvára aprított dió
Krém hozzávalói
1csg vaníliás puding
15 deka margarin
10 deka porcukor
3 deci tej
1csg vaníliás cukor
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és két lapot nyújtok belőle
Még sütés előtt a lapokat lekvárral lekenem A tojásfehérjét a cukorral habbá verem és elosztom a két lapon vagyis a lekváros lapra simítom és durvára vagdalt dióval megszórom
180 fokon 10-15 perc alatt megsütöm
Amíg sül elkészítem a krémet
A tejből és pudingból krémet főzök
A porcukort és margarint krémmé keverem
Amikor a puding kihűlt a két krémet összekeverem és a már kihűlt lapot megkenem mégpedig a diós felére teszem a krémet
és a másik lapot ráhelyezem úgy, hogy a diós rész legyen felül
1 óra múlva szeletelhető
|
|
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 22 órája a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!