Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
30 deka liszt
25 deka margarin
5 deka porcukor
3 tojás sárgája
1 deci tej
3 deka élesztő
A töltelékhez
sárgabarack lekvár
3 tojás fehérje
25 deka porcukor
1csg kókuszreszelék
A tészta készítése
Az élesztőt a tejben feloldom.
A többi hozzávalót egy tálba teszem összekeverem és hozzáadom a feloldott élesztőt, az egészet összegyúrom szép simára kidolgozom .Amíg elkészítem a tölteléket addig hidegre teszem a tésztát .
A topjások habját gőz felett a porcukorral jó kemény habbá verem
A tésztát kiveszem a hűtőből és 3 egyforma részre osztom
A tésztákat egyenként kis téglalapra kinyújtom kb 25x30 as nagyságura.
A tésztát sárgabaracklekvárral lekenem erre a hab egyharmadát teszem amit egyformán elkentem majd jól megszórom a kókuszreszelékkel., utána az egészet feltekerem mint a roládot.
Egy közepes pogácsaszaggatóval a feltekert rudból holdacskákat szaggatok amit sütőpapiros sütőlapra teszek .180 fokon előmelegitett sütőben 10 12 perc alatt megsül
A mási két tésztával is ugyanez az eljárás.ebből a mennyiségből 39-40 darab lett .Aki a kókuszosat szereti annak ennél finomabbat elképzelni nem tudok
|
|
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!