Finomságok Konyhája: Habos- diós szelet (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Habos- diós szelet

Saját receptem
6tojás sárgája
15deka cukor
10deka olvasztott margarin
4kanál kakaópor
Ezeket a hozzávalókat habosra kikeverem.A tojások fehérjét 4kanál cukorral felverem és a kevert masszához adom.Utána hozzáadom a 8kanál lisztet és 1csg sütőport. valamint 5deka darált diót
170-180fokon sütőpapiros sütőlapon sütöm.Amikor kisült és kihűlt kettő lapba felvágom.
Krém készítése
1csg vaníliás pudingot a szokásos eljárással felfőzöm.Fél csomag langyos vízbe áztatott zselatint,10deka darált diót ízlés szerint rumot.1tojás habját gőz felett cukorral felvertem és a pudingos masszához kevertem.Fél doboz mascarponét tettem még hozzá.A lapokat megtöltöttem a krémmel .egy éjszakát hidegre tettem.A tetejére2tojás fehérjét gőz felett cukorral keményre vertem és díszítettem vele a sütemény tetejét. Pörkölt dióval meghintettem.
De lehet hab helyett krém is a tetejére.

marcsi ételei

Látta 125 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 8 éve

Készítsed el amint időd lesz rá mert nagyon finom.Köszönöm szépen, a hozzászólást

Válasz

szanto hajnalka üzente 8 éve

Gyonyoru szeletek!Biztos nagyon finomak!De jo lenne egyet megkostolni!Na de majd elkeszitem!Koszi a recit!

Válasz

Garáz József üzente 8 éve

Marcsi ! Nagyon finom lehet! El mentettem receptet.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Nagyon tetszik nekem, szépen lehet vele díszíteni! Szebb, mint tejszínhabbal. Gratulálok Marcsikám!

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Ez nem lesz kemény csak kellemesen tartja a formáját de nem szárad meg mint a Kati szelet teteje.
Egyébként tejszínhabot is lehet tenni a tetejére de akkor már más íze van Ezt így találtam ki .Puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Marcsi nagyon szépen díszítetted a tetejét. Én csak a Kató szeletnek a tetejére használtam így ( gőz felett) felverve, ami másnapra megkeményedett, mint a habcsók. Ez is olyan lesz?

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Mindjárt hozom a receptet is Köszönöm szépen kettőt is vehetsz puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

Isteni finom szeletek!!! Egyet most megkóstoltam, nagyon ízlett!
Gratulálok Marcsikám!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu