Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a tésztához
3tojás
3kanál cukor
4kanál liszt
fél csg sütőpor
3kanál víz
3kanál étolaj1citrom leve és héja
A tojásokat szétválasztom.A fehérjét 2kanál cukorral habbá verem.A tojás sárgáját a többi hozzávalóval a liszt és sütőpor kivételével habos sűrű masszává keverem Majd a kettőt óvatosan , hogy a hab ne törjön össze egybe keverem végül hozzáadom a sütőporos lisztet.Sütőpapiros sütőlapon , nagy méretű tepsibe sütöm.Amikor kisültés kihűlt lehúzom róla a papírt és 3egyenlő részre osztom A következő krémet teszem
Krém készítése
1csg vaníliás puding
1citrom
5deci tej 1kanál cukor
A pudingot szokásos módon felfőzöm és egy citrom levét is teszek bele
Majd kihűtöm
15deka porcukor
15deka margarin
Ezeket krémmé keverem és a kihűlt pudinggal összekeverem.A lapokat megtöltöm a krémmel kandírozott gyümölcsöt szórok még a krémbe.A legfelső lapra sárgabarack lekvárt teszek., és erre jön a citromos hab
hab készítés
1tojás fehérjét, gőz felett 15deka cukorral citrom levével kemény habbá verem és a lekváros lapra teszem.A habból tüskéket csináltam és diszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 11 perce a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!