Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
ozzávalók
3x3 tojásos piskóta lap
csokis
diós
piskóta
3 tojás
6 deka cukor
8 deka liszt
kis kanál sütőpor
2 kanál olaj
1 kanál víz
a csokishoz
2 kanál kakaó
a dióshoz
5 deka darált dió
A krémhez
4 deci tejszín
4 deka porcukor
1 csg fixáló
1 doboz mascarpone
tetszés szerinti gyümölcs én málnát és szőlőt használtam
1 csg vaníliás pudingpor
4 deci tej
2 kanál cukor
A piskótákhoz a tojásokat szét választom a fehérjét felverem a sárgáját az olajjal vízzel cukorral kihabosítom.
Majd az egészet összekeverem óvatosan, hogy a hab ne törjön össze és végül a sütőporos lisztet adom hozzá
sütőpapiros sütőlapra elkenem és 170 fokon megsütöm
Így készítem a másik két lapot is csak éppen dióval és kakaóporral
A krém készítése
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm., és kihűtöm
A tejszínt habbá verem a porcukorral és a fixálóval
A mascarponét kikeverem habosra
Amikor a puding meghűlt az egészet összekeverem a málnát óvatosan hozzákeverem
A tejszínből hagyok ki a tetejére díszítésnek
Először a csokis lapot kenem meg a gyümölcsös krémmel erre kerül a piskóta lap szintén krém és legvégül a diós lap Egy kevés krémet elkenek a tetején és a maradék habbal feldíszítem. a habra félbevágott mag nélküli szőlőszemeket tettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 13 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!