Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
30 deka liszt
2 tojás sárgája
12 deka porcukor
15 deka margarin
fél csg sütőpor
A krém hozzávalói
2csg vaníliás pudingpor
2 kanál cukor
6 deci tej
3 deci tejszin
2 deka porcukor
1csg habfixáló
málna szemek, ribizli, szeder ami éppen aktuális érés a kertben.
Nekem most ezek voltak érésben
A tészta hozzávalóit összegyurom
A kis kosátkákhoz atésztát kinyújtom és kicsit nagyobb méretre szúrom ki mint amekkora éppen a kosárka., szépen beillesztem a fém kosárkába és 190 fokon kisütöm
Amikor kisült még melegen kiöntöm a formából
Amíg hűl elkészítema krémet
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm és lehűtöm
A tejszint a cukorral és fixálóval kemény habbá verem
Amikor a puding kihűlt , két három kanállal adok hozzá a felvert tejszínből
összekeverem és habzsákkal a tészta kosárkákat feltöltöm.
A tetejét tejszinhabbal felhúztam.
A habra finom gyümölcsöket tettem
|
|
Kőszeghy Anna 14 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta ( új káposztából)....
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Rostonsült lazac, remulád mártással, ...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Köszönöm szépen Anna Barátném .Puszillak és ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám gratulálok ehhez az álomszép szülinapi tortádhoz! ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Marcsi! Mindenkinek átadva. Köszönjük szépen. ,
Domján Mária 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Boldog Születésnapot Nellike . Katikám gratulálok a kedves ...
Garáz József írta 2 napja a(z) Nellike szülinapi tortája. képhez:
Anna! Nellike nevében is köszönöm szépen. Vigyázz ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!