Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
1 egész tojás
12 deka porcukor
5 deka rama margarin
1 deci tej
1csg szalalalkáli
35 deka liszt
Gesztenye krém hozzávalói
4 deci tej
1csg vaníliás puding
20 deka porcukor
20 deka ráma margarin
ízlés szerint rum
1csg gesztenye massza
Puncsos krém hozzávalói
1 összetőrt süteménylap
1deci rum
sárgabarack lekvár
A tetejére
1 tábla olvasztott étcsokoládé
A tészta hozzávalóit összegyúrom és 4 lapot sütök belőle
24x22-es margarinnal kikent liszttel hintett sütőlapon180 fokon megsütöm
Amnikor a lapokat kisütöm eggyet összetörök lelvárral és rummal meglocsolom
Az alsó lapot lekvárral megkenem és erre teszem az összetőrt lapot
A tetejét ismét lekvárral lekenem és ráteszem a második lapot erre pedig a gesztenye krém kerül
A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm
A margarint a porcukorral és ízlés szerinti rummal kikeverem
A kihűlt pudinggal összekeverem és jól kihabosítom a gesztenyés krémet és a lapra rásimítom
A krémre kerül a harmadik lap amit olvasztott csokoládéval bevontam
Egy éjszakát a hűtőbe teszem és reggel szeletelhető
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!