Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
3 tojás
8 deka liszt
1 kanál víz
2 kanál holland kakaópor
10 deka cukor
fél csg sütőpor
A krém hozzávalói
fél doboz krémsajt
2 deci tejszín
1 csg habfixáló
2 deka porcukor
25 deka gesztenyemassza
ízlés szerint rum
A tojásokat ketté választom és a fehérjét a cukor 2/3-át kemény habbá verem a sárgáját a cukorral vízzel kakaóporral kikeverem majd a habbal óvatosan összekeverem és hozzáadom a sütőporos lisztet.Egy nagyobb méretű tepsit sütőpapírral kibélelek a tésztát egyformára elkenem és 180 fokon megsütöm
a krémhez a tejszínt a porcukorral és a fixálóval felverem.A krémsajtot a gesztenye masszával kikeverem csomómentesre és a tejszínnel és rummal ízesítem összedolgozom 2-3 kanál tejszínt kihagyok amivel a roládot bevonom
Amikor a tésztalap már kisült és kihűlt a papírt lehúzom róla és ezzel a finom habos krémmel megtöltöm feltekerem és a maradék habbal a roládot bevonom A tetejét tetszés szerint díszítem.
Nagyon finom mert nem vajas a krémje
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hónapja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!