Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
4 egész csirkecomb
olaj
1 közepes fej fokhagyma
4-5 szál újhagyma
2 doboz sűrített paradicsom
1 kis ág kakukkfű
2 közepes vöröshagyma
kávéskanál őrölt kömény
só
őrölt bors
1 csg csavart tészta
1 kanál méz
A csirkecombokat ketté vágom.sózom borsozom.Olajat felforrósítom és a húsok mindkét oldalát pár percig elősütöm
Majd kiveszem az olajból az apróra vágott vöröshagymát üvegesre párolom, hozzávágom karikákra az új hagymát és a zúzott fokhagymát még egy kicsit együtt párolom ,majd bele öntöm a paradicsomot ,sóval borssal mézzel ízesítem,hozzáteszem a már elősütött combokat .adok hozzá kb 1 deci vizet és fedővel letakarom.
Kb 20-25 percig főzöm a tésztát sós forró vízben kifőzöm és együtt tálalom
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!