Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1doboz maskarpóne
25deka fekete szeder vagy bármilyen más gyümőlcs
1csg vaníliás puding
3deci tejszín
sütemény maradék a fagyasztóból vagy 2tojásból piskóta tésztát sütök
ElkészítéseA vaníliás pudingot a szokásos eljárással elkészítem Amikor kihűlt hozzáadok egy doboz maszkarponét összekeverem A tejszínhabot habbá verem 5deka porcukorral és a krémbe keverem de a díszítéshez hagyok ki belőle
A kehely aljára krémet tettem ,raktam rá tésztát arra szedret ,majd újra krém tészta gyümölcs. .Addig csinálom amíg a kehely nagysága be nem telik.Ekkor habrózsákat nyomok a tetejére és gyümölccsel díszítem,.Isteni finom . Készítsd el .
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!