Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 tojásból csokis piskótát sütöttem nagy tepsiben sütőpapíron.
Amikor kihűlt három egyenlő részre felvágtam.
Töltelék
4 deci tej
1 csg Feketeerdő pudingpor
2 kanál cukor
4 deci poharas tejszín
20 deka mirelit meggy
5 deka porcukor
5 deka ét csokoládé
A pudingot a szokásos eljárással felfőztem és kihűtöttem.A tejszínt habbá vertem és hozzáadtam a porcukrot.Az alsó lapot a kihűlt pudingból megkentem,erre tettem egy sor tejszínhabot,majd a habot kiraktam meggy szemekkel és a következő lapot rátettem, erre is mint az előzőre krém, hab, meggy.Majd a harmadik lapot is ráteszem.pár órára a hűtőbe teszem.Amikor már a krém megdermedt, tejszínnel az oldalát és a tetejét is megkentem.A csokoládéból forgácsot vagdaltam és a torta tetejére tettem Meggyel és tejszín rózsákkal díszítettem
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!