Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Egyszer kelt fánk
1 kiló liszt
5 deka olvasztott vaj
5 tojás sárgája
8 deci tej
fél deci rum
só
10 deka cukor
1 citrom reszelt héja
6 deka élesztő
Az élesztőt 2 deci tejben kevés cukorral felfuttatom.A lisztbe mélyedést készítek és ide kerül bele a felfutott élesztő és a vaj kivételével a többi hozzávaló.A tésztát jól kidolgozom és ekkor hozzáadom az olvasztott vajat és még ezzel is tovább kidolgozom.Majd lisztezett gyúródeszkára kiöntöm és vékonyra ujjnyi vastagra kinyújtom és pogácsa szaggatóval Kiszaggatom.Letakarom konyharuhával és fél órát kelesztem.Az olajat felhevítem , az ujjammal a fánk közepét benyomom és ez az olajban alulra kerül.Fedővel lefedem ,és amikor már szép piros átfordítom ekkor már nem teszem rá a fedőt.Papíron leitatom az olajat róla sárgabarack lekvárt teszek a közepébe és porcukrozom.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!