Finomságok Konyhája: Eperízű indiáner (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Eperízű indiáner

3tojásos piskóta tésztát keverek .Habzsákba teszem és sima cső segitségével 7-8centis halmokat nyomok Sütőpapíros sütőlapra 180fokon 10percig sütöm.Amikor kihűlt leszedem a papírról és csokoládéba mártom Amikor a csokoládé már nem fog akkor kis kalapokat vágok róla.4deci tejszínt felverem 5deka porcukorral és a tészta alsó lapjára csillagcsővel felhúzom .A tetejére pedig ráteszem a kalapot.
Ha epreset készítek akkor az epert előbb összemixelem és úgy keverem a habba.

Látta 219 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm Editke
Igen tudom,hogy sima tejszinnel készül az Indiáner
de én most variáltam rajta

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Az Indiánernek piskóta tésztája van és csak tejszínhabbal van töltve.
Az az eredeti.
Persze variálható ízlés szerint.
Nagyon szépek!

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm szépen Annám
Ez sima piskóta tészta nem égetett
A teteje még nemvot teljesen megszáradva amikor kettévágtam és ezért egy kicsit csúnya a teteje.Egyébként nagyon finom

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Hű de nagyon szépekre sikerültek! Ez nem égetett tésztából készült?-még ilyennel nem is találkoztam, de egyszerűbbnek tűnik elkészíteni. Gratulálok Marcsi!

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Köszönöm Hajnikám mi nagyon szeretjük

Válasz

szanto hajnalka üzente 10 éve

Nagyon jol nezz ki,es finom is.Gratulalok!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu