Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta Hozzávalói
20 deka liszt
20 deka margarin
2 deci víz
csipet só
csipet cukor
5 egész tojás
2 sárgája
A krém hozzávalói
6 deci tej
3 kanál cukor
2 tojás
1 csg vaníliás puding
2 deci tejszín
2 deka porcukor
1csg habfixáló
A tészta elkészítése
A vizet egy tálba felteszem a csipet cukorral és sóval valamint a margarinnal.Amikor elkezd forrni hozzáadom a liszete amit állandó keverés mellett addig keverem amíg el nem válik az edény oldalától
Ekkor leveszem a tűzről és a tojásokat egyenként hozzákeverem ezt is állandóan keverés mellett adom hozzá a tojásokat ha megvagyok vele akkor zsákba teszem a masszát és cső segítségével sütőpapiros sütőlapra kinyomok belőle 20 darab hosszúkás fánkot
200 fokos meleg sütőbe ki sütöm.Amikor kisültek a tetejét levágom és olvasztott csokoládéba mártom
Elkészítem a krémet.
A tojásokat ketté választom
A fehérjét kemény habbá verem 2 kanál cukorral
A pudingból és a tejből és a 2 tojás sárgájából a szokásos eljárással felfőzöm
Amikor leveszem a tűzről a fehérjét hozzákeverem amitől kicsit könnyebb és levegősebb lesz a massza
A tejszínt a hozzávalókkal kemény habbá verem
A fánkoknak az aljára pudingot teszek amikor kihűlt a tetejére tejszínhabot teszek végül rárakom a csokis kalapokat
|
|
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!