Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta Hozzávalói
20 deka liszt
20 deka margarin
2 deci víz
csipet só
csipet cukor
5 egész tojás
2 sárgája
A krém hozzávalói
6 deci tej
3 kanál cukor
2 tojás
1 csg vaníliás puding
2 deci tejszín
2 deka porcukor
1csg habfixáló
A tészta elkészítése
A vizet egy tálba felteszem a csipet cukorral és sóval valamint a margarinnal.Amikor elkezd forrni hozzáadom a liszete amit állandó keverés mellett addig keverem amíg el nem válik az edény oldalától
Ekkor leveszem a tűzről és a tojásokat egyenként hozzákeverem ezt is állandóan keverés mellett adom hozzá a tojásokat ha megvagyok vele akkor zsákba teszem a masszát és cső segítségével sütőpapiros sütőlapra kinyomok belőle 20 darab hosszúkás fánkot
200 fokos meleg sütőbe ki sütöm.Amikor kisültek a tetejét levágom és olvasztott csokoládéba mártom
Elkészítem a krémet.
A tojásokat ketté választom
A fehérjét kemény habbá verem 2 kanál cukorral
A pudingból és a tejből és a 2 tojás sárgájából a szokásos eljárással felfőzöm
Amikor leveszem a tűzről a fehérjét hozzákeverem amitől kicsit könnyebb és levegősebb lesz a massza
A tejszínt a hozzávalókkal kemény habbá verem
A fánkoknak az aljára pudingot teszek amikor kihűlt a tetejére tejszínhabot teszek végül rárakom a csokis kalapokat
|
|
Garáz József 17 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!