Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
40 deka liszt
15 deka porcukor
25 deka margarin
1csg sütőpor
4 tojás
1 evőkanál tejföl
A tészta tetejére
15 deka darabolt dió
4 tojás fehérje
15 deka porcukor
Krém hozzávalói
6 deci tej
1csg vaníliás puding
20 deka margarin
20 deka porcukor
A tészta hozzávalóit összegyúrom a tojásoknak csak a sárgája kerül a tésztába..A tésztát három egyenlő részre osztom
A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verem.
A kinyújtott tésztalapot kikent sütőlapra teszem 24x22-es A tetejét megkenem a tojásfehérje egyharmadával erre szórok vagdalt diót és 170 fokos sütőben a lapokat egyenként megsütöm
Mind a három lappal ugyanaz az eljárás
A krém készítése
A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm, és kihűtöm
A porcukrot és a margarint habosra kikeverem és a kihűlt pudingos krémmel összekeverem
A lapokat ezzel a krémmel megtöltöm
A harmadik lapot is diós felével felfelé teszem.
A tészta egy éjszakát puhul és utána szeletelhető
|
|
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Garáz József 13 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 13 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 13 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!