Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
        Üdvözlettel,
 
Finomságok konyhája vezetője      
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
40 deka liszt
15 deka porcukor
25 deka margarin
1csg sütőpor
4 tojás
1 evőkanál tejföl
A tészta tetejére
15 deka darabolt dió
4 tojás fehérje
15 deka porcukor
Krém hozzávalói
6 deci tej
1csg vaníliás puding
20 deka margarin
20 deka porcukor
A tészta hozzávalóit összegyúrom a tojásoknak csak a sárgája kerül a tésztába..A tésztát három egyenlő részre osztom
A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verem.
A kinyújtott tésztalapot kikent sütőlapra teszem 24x22-es A tetejét megkenem a tojásfehérje egyharmadával erre szórok vagdalt diót és 170 fokos sütőben a lapokat egyenként megsütöm
Mind a három lappal ugyanaz az eljárás
A krém készítése
A pudingot a tejjel szokásos eljárással felfőzöm, és kihűtöm
A porcukrot és a margarint habosra kikeverem és a kihűlt pudingos krémmel összekeverem
A lapokat ezzel a krémmel megtöltöm
A harmadik lapot is diós felével felfelé teszem.
A tészta egy éjszakát puhul és utána szeletelhető
| 
 | 
 | 
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
burger eva 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!