Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
8 deka cukor
8 deka darált dió
fél csg babapiskóta darált
5 tojás fehérje
2 sátojás sárgája
félk csg sütőpor
fél deci olaj
Krém hozzávalói
3 tojás sárgája
2csg vaníliás puding
1 narancs leve
4 kanál cukor
7 deci tej
fél doboz mascarpone
AS tetejére
3 deci tejszín
3 deka porcukor
fél narancs leve
A tészta készítése
A tojás fehérjét a cukorral habosra kikeverem., majd hozzáadom a tojások sárgáját aztán lassan hozzáfolyatom a féldeci olajat és ezzel is még mindig keverem.Amikor már jó habos hozzáadom a darált diót a darált babapiskótát és a sütőport
24x-22es sütőpapiros tepsibe 180 fokon 20-25 percig sütöm
Amikor kihűlt hosszában két lapot vágok belőle és a krémmel megtöltöm
Krém készítése
A pudingot a tojások sárgájával a narancs levável és másfél deci tejjel csomómentesre kikeverem hozzáadom a forrásban lévő tejhez,
Besürítem és kihűtöm
A tejszínt a cukorral narancs levével kemény habbá verem
A kihűlt pudinggal a mascarponét géppel jó habosra kikeverem a felvert habbból kb 3 kanállal adok hozzá
Ezt a krémet a két lap közé teszem .
A tetejére a maradék habot és olvasztott csokoládéval diszítem
|
|
Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 23 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!