Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
A tészta hozzávalói
4 tojás sárgája
12 deka cukor
5 deka lágy vaj
1 bió citrom reszelt héja és leve
fél csg sütőpor
18 deka liszt
1 evő kanál tejföl
Diós krém hozzávalói
20 deka darált dió
10 deka cukor
1,5 deci tej
ízlés szerint rum
A tetejére
4 tojás fehérje
6 kanál cukor
A tojások sárgáját a cukorral és vajjal habosra kikeverem, hozzáadom a reszelt citrom héjat és a levét valamint a tejfölt és végül belekeverjük a sütőporos lisztet
Sütőpapiros tepsibe öntöm a tésztát és elsimítom én 24x22-es tepsit használtam.
180 fokon megsütöm Amíg sül elkészítem a diós krémet
A tejet a cukorral felforralom és a darált dióval és a rummal összekeverem.
A kisült tésztára rákenem
A tojás fehérjét a cukorral gőz felett kemény habbá verem és a diós krémre rákenem az egészet visszateszem egy kicsit a sütőbe, hogy a hab kicsit színt kapjon. ez kb 10 perc A süteményt kihűlés után szeletelem.
Sárgabarack lekvárral és citromfűvel diszítettem
|
|
burger eva 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 3 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Kedves Anna! Mielőbbi gyógyulást kívánok.
burger eva írta 4 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
GYógyulást kívánok.Helyre fogsz jönni,és fel fogsz erősödni...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm a hozzászólást! Köszönöm barátnőm a ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm Évikém a hozzászólásodat .Szép napot ...
burger eva írta 1 hete a(z) Piskóta rolád barack lekváros és málna lekváros képhez:
Váljon egészségetekre.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!