Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
80deka liszt
1kefir
2,5deci langyos tej
só
2tojás sárgája+1tojás a kenéshez
5deka élesztő
5kanál kr cukor
20deka margarin
Töltelék
1csokis vagy vaníliás puding
5deci tej
2kanál kr.cukor
A margarin kivételével a tésztát bedagasztom.
5deka élesztőt 2kanál cukorral 1kanál liszttel felfuttatom,.A többi hozzávalót a liszthez adom és a felfuttatott élesztőt is A margarint nem!!!Amikor bedagasztottam a tésztát félre teszem , és duplájára kelesztem,kb45percA margarint reszelőn lereszelem és félre teszem.A pudingot a tejjel sűrűre felfőzöm és kihűtöm.Közben a tészta megkelt, ekkor begyúrom újra, és 7egyforma nagyságúra elosztom.Az egyiket kb20x25centisre kinyújtom A margarint is 6egyforma mennyiségre elosztom
Amikor a lapokat kinyújtom a margarint is egyenletesen elosztom rajta.Ha az első lap megvan akkor kinyújtom a következőt amit aztán ráteszek a margarinos lapra, majd ezt is megkenem margarinnal..A hetedik lapot nem kell kenni.Amikor ráteszem az utolsó lapot is akkor meglisztezem és 2-3mm-re kinyújtom.Ekkor ketté vágom hosszában és háromszögeket vágok belőle.Ebből a mennyiségből 18-20darab lesz.Amikor a háromszögeket felvágtam A kihűlt pudingból teszek bele.A szélesebbik felénél kezdem el feltekerni.Amikor mind megvan .sütőpapiros sütőlapra teszem,tojással lekentem és 170-180fokon 15-20percig sütöm.
egy tábla étcsoki
5deka margarin
2kanál étolaj
Ezeket gőz felett felolvasztom és a croissant beleforgatom.
Nagyon finom tészta, bármivel megtöltheted
|
|
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 9 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!