Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A hozzávalók
4 tojás sárgája
15 deka cukor
1 citrom leve és resz, héja
1 csg van cukor
20 deka margarin
45 deka liszt
fél csg sütőpor
A liszt kivételével a hozzávalókat habosra kikeverem, majd hozzáadom a lisztes sütőport és összegyúrjuk.Majd a tésztát vékonyra kinyújtom és félhold alakura kiszúrom.A tojások fehérjét 15deka cukorral összekeverem a kiszurt félholdakat belemártom és sütőpapiros sütőlapra teszem.160-170fokon lassan megsütöm.
Sárgabarack lekvárral összeragasztottam.
Ez egy nagyon régi finom recept.
|
|
Kőszeghy Anna írta 36 perce a(z) Brokkoli leves kelkáposzta csíkokkal képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Lebbencs leves. képhez:
Marcsi! Köszönöm szépen a Nejem nevében. A lebbencset...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Brokkoli leves kelkáposzta csíkokkal képhez:
Micsoda kreativítás Annám és nagyon gusztusos Köszönöm ...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Lebbencs leves. képhez:
Nagyon finom levest hoztál Józsikám köszönöm hogy ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Birsalmasajt. képhez:
Szépek lettek, és bizonyára finomak is. Ügyesek vagytok ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 napja a(z) Székelykáposzta képhez:
Jajj de szeretem .Köszönöm Józsikám hogy elhoztad de ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!