Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
1 egész tojás
14 deka Rama margarin
14 deka porcukor
40 deka liszt
1,5 deci tejföl
Krém hozzávalói
4 deci tej
5 kanál liszt
2 citrom leve
25 deka Rama margarin
15 deka porcukor
4-5 kanál lekvár
A tetejére
15 deka porcukor
1 citrom leve
1 kanál víz
A tészta hozzávalóit összegyúrom , majd 4 cipóra elosztom.Az első lapot kinyújtom közepes méretű tepsibe teszem amire előzőleg sütőpapírt tettem Erre a lapra rákentem a sárgabarack lekvárt ,A második lapot szintén kinyújtottam és a lekváros lapra helyeztem, kicsit megszurkáltam és 180 fokos sütőbe kb 10 perc alatt megsütöttem.A másik két cipót egyenként kinyújtottam és szintén egyenként kisütöttem A krémhez a lisztet a tejjel és cukorral csomómentesre kikevertem és tűzhelyen besűrítettem. és kihűtöm.Keverő tálba tettem citrom levét és a nem fagyos margarinnal habosra kikevertem, Az alsó lapra a krém felét kentem, erre jött a dupla lekváros lapok, ismét a krém és az utolsó lap erre pedig porcukorból vízzel és citrom lével jól kikevertem és a tészta tetejére simítottam.Egy fél napot vagy egy éjszakát áll és az ízek is összeérnek és tökéletesen lehet szeletelni
Editke köszönöm a receptet
|
|
Domján Mária 18 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 18 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 18 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 18 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 18 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!