Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
7 deka porcukor
7 deka darált héjas mandula
14 deka liszt
14 deka margarin
1 tojás sárgája
1 bio citrom reszelt héja
A töltelékhez
15 deka darált dió
1 vaníliás pudingpor
4 deci tejszín
ízlés szerint rum
15 deka cukor
3 deci tejszín
1 habfixáló
2 deka porcukor
A tetejére fél dió és porcukor
A tészta hozzávalóit összegyúrom és két részre osztom.
24x22-es sütő papírral kibélelt sütőlapon sütöm.180 fokon.
Amikor kisült az egyiket még melegen kis kockákra felvágom és majd így teszem a krém tetejére.
A krém készítése
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm és langyosra kihűtöm majd belekeverem a darált diót és a rumot. és 2-3 kanál tejszínhabot
A tejszínt ugyanis a fixálóval és a 2 deka porcukorral kemény habbá vertem
Az a lap amelyik nem lett felvágva arra kerül a diós krém a krémre pedig a felvert tejszín hab.
A tetejére egyenként ráteszem a felvágott tészta tetőket , majd porcukrozom és dióval díszítem
|
|
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) darálós kókuszos gépi keksz képhez:
Marcsi csoda szépek és finomak a darálós kekszeid! ...
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Rántott sajt burgonyával képhez:
Marcsikám finom ebédetek volt! A szervírozása is szuper! ...
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 16 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Palóc leves, gyümölcsrizs.
burger eva írta 1 napja a(z) cseresznye érésben képhez:
Hűha....nálunk még csak kis zöld bogyó a cseresznye.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást!!! Örülök, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
A szeletek közé kakaós porcukrot tettem, hamar...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Méteres kalács képhez:
Nagyon szépek ezek a szeletek! Régen én is sokszor ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) cseresznye érésben képhez:
Barátnőm ha megérnek gondolj rám egy-két szemmel. Nagyon...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!