Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
30 deka liszt
5 deka rétesliszt
15 deka olvasztott méz
10 deka porcukor
6 deka házi zsír vagy vaj nem margarin mert attól nem jó a tészta
1 egész tojás
1 sárgája
fél kanál őrölt fahéj
1 csg mézeskalács fűszerkeverék
1 evőkanál tejföl
1 teáskanál szódabikarbóna
A zsírt és a mézet felolvasztom nem forrósítom csak olvadjon el.
A lisztet a többi hozzávalóval összekeverem hozzáadom az olvasztott zsírt és mézet végül a tojásokat
Az egészet jól összekeverem .
Nembaj ha a tészta ragad nem adok hozzá akkor sem több lisztet 10-15 percet várok vele és én kétfelé vettem és úgy nyújtottam ki kb 3-5 mm vastagra tetszés szerinti formákkal kiszaggatom sütőpapiros tepsibe teszem 180 fokra előmelegített sütőben 8 perc alatt megsütöm
A tészta nem kemény hanem már első pillanattól kezdve fogyasztható és puha marad
1 tojás fehérjét 20-25 deka cukorral kikeverem színezem és ezzel diszítem fel a mézeseket
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást!!! Örülök, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
A szeletek közé kakaós porcukrot tettem, hamar...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Méteres kalács képhez:
Nagyon szépek ezek a szeletek! Régen én is sokszor ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) cseresznye érésben képhez:
Barátnőm ha megérnek gondolj rám egy-két szemmel. Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Már színesedő sárga barack képhez:
Marcsi! Mlyen szép nagyok már! Ez a kora nyári időjárás kedvez...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) A korai cseresznyénk képhez:
Hűűű!-de megkívántam Marcsikám ezt a finom ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Sarokház képhez:
Marcsi a sarokház is a kedvenceim közé tartozik, nem...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Tojásos nokedli salátával képhez:
Marcsi jó ötletet adtál, már nagyon régen volt nálunk! Ez ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) A mai ebéd gombaleves grizgaluskával képhez:
Marcsikám ízletes étvágygerjesztő és finom ...
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!