Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
60deka liszt
1sütőpor
1mk szalakálé
20deka zsír
15deka porcukor
2tojás sárgája
2evő kanál tejföl
A vanéliás krémhez
2tojás sárgája
fél liter tej
15deka cukor
2csg vanéliás puding
25deka margarin
Az almás töltelékhez
1kiló reszelt alma
10deka cukor
fahéj
2kanál vaj
A tetejére 2tojás fehérje
marcipán dísz
A tészta hozzávalóit összegyúrom, 3lapot sütök belőle.A krémhez a pudingot felfőzöm majd kihütöm A margarint habosra keverem és a pudinghoz teszem.Az alát avajjal cukorral fahéjjal felteszem gázra és addig párolom amíg a levét elföli.
Összeállítás
Az alsó lapot kicsit megkenem lekvárral és rásimítom a kihűlt almát.Ráteszem a második lapot erre pedig a krémet kenem .A harmadik lapot vékonyan megkenem lekvárral és a gőz felett felvert kemény habot rákenem.A tetejére marcipánból kis almákat tettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) darálós kókuszos gépi keksz képhez:
Marcsi csoda szépek és finomak a darálós kekszeid! ...
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Rántott sajt burgonyával képhez:
Marcsikám finom ebédetek volt! A szervírozása is szuper! ...
Domján Mária 19 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 19 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Palóc leves, gyümölcsrizs.
burger eva írta 1 napja a(z) cseresznye érésben képhez:
Hűha....nálunk még csak kis zöld bogyó a cseresznye.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást!!! Örülök, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sárgarépás palacsinta cukros tejföllel képhez:
A szeletek közé kakaós porcukrot tettem, hamar...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Méteres kalács képhez:
Nagyon szépek ezek a szeletek! Régen én is sokszor ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) cseresznye érésben képhez:
Barátnőm ha megérnek gondolj rám egy-két szemmel. Nagyon...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!