Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Almás -habos krémes
Hozzávalók a tésztához
60 deka liszt
20 deka margarin
20 deka cukor
4 kanál tejföl
2 egész tojás
1 csg sütőpor
krém hozzávalói
7 deci tej
10 deka cukor
3 deci tejszín
1csg habfixáló
2 csg vaníliás pudingpor
A töltelékhez
kb 1,5 kiló reszelt alma
10 deka cukor
fahéj
sárgabarack lekvár
A tetejére
2 deci tejszín
gránátalma
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és három lapot sütök belőle
Amikor kisültek a z első lapot megkenem vékonyan lekvárral erre jön a cukros fahéjas reszelt alma amit előzőleg már megdincteltem és kihűtöttem
Ráteszem a következő lapot erre pedig a megfőzött pudingos kihűlt krémet amit tejszínhabbal összekevertem ezzel a krémmel megtöltöttem a lapot majd rákerült a harmadik lap is Mivel a tészták még kemények így nem lehet azonnal szeletelni ezért egy éjszakát hűtőbe tárolom
Másnap felverem a tejszínt és szeletelés után feldiszítem a szeleteket gránátalma maggal diszítettem
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!