Finomságok Konyhája: Napraforgó magvas kenyér (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Napraforgó magvas kenyér

40deka liszt
1deci kefir
1deci víz
1kanál cukor
2deka élesztő
1kanál olaj
kis kanál só
A lisztet egy tálba megszitálom,hozzáadom a kefirt a vizet ,sót belemorzsolom az élesztőt végül az étolajat teszem bele.A hozzávalókat kézzel jól összedolgozom,szép simára gyúrom és duplájára kelesztem Kelesztés után egyszer átgyúrom formázom , bevágom a tetejét, lekenem vízzel és napraforgómaggal megszórtam.Közepesen meleg sütőbe tettem 45-50perc múlva készen lett a szép ropogós kenyér.
A receptet Légrádi Erzsikétől vettem.Ez az első kenyerem.

Látta 528 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 13 éve

Ancika!!
Nem fogod elhinni miben sütöttem.
Torta formában, ugyanis én ilyen gömbölyű kenyeret szoktam vásárolni.
Nem töltötte ki a formát , csak a közepére helyeztem.Szépen megsült szerintem is .Elsőre nem is rossz.Puszi Marcsi

Válasz

Hegedűs Ancika üzente 13 éve

Marcsika, gyönyörű! Te miben sütötted? Jénaiban, vagy szabadon (tepsiben)?

Válasz

Friedlné Évi üzente 13 éve

Nagyon szépen megsült a kenyered. Remek érzés ilyen finomat alkotni.
Puszi
Évi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon sikeres lett Marcsikám!
Nagyon szép,jöhet ezek után a többi.

Úgy látom ma fánk és a kenyerek napja van.
Remélem még kapunk a mai "termésekből".
Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu