Finomságok Konyhája: Dubarry csirke szeletek (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13003 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13003 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13003 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13003 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Dubarry csirke szeletek

A csirke hús szeleteket sózom borsozom.A sütőedény aljára teszem .
egy kisebb fej karfiolt rózsáira szedtem és sós vízben megfőztem A mártást elkészítettem .kb 10deka margarint felolvasztottam tettem bele 2kanál lisztet ,majd tejszínnel felengedtem Egy pohár tejfölbe tettem 1tojás sárgáját és a besamelhez kevertem.,reszelt sajtot is szórtam bele.A hús szeletekre tettem egy-egy karfiol rózsát rá kanalaztam a sajtmártást,ezt pedig jól megszórtam reszelt sajttal180-200fokos sütőbe sütöm.A húst letakarom fóliával Amikor a hús már készre sült ,leveszem róla a fóliát és szép aranyszínűre sütöm. Rizzsel tálaltam.

marcsi ételei

Látta 883 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szabo gina üzente 13 éve

Nagyon fini kaja ez,nagyon szeretem.az etteremben mi is elosutottuk a husit de szerintem az izhatas aligha kulonbozik,akar igy is.En igyis megeszem az tutti.Szoktam fustolt sajttal is bolonditani,na szoval ez egy kiraly kaja!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ahány ház,annyi szokás!
Én anno ezt a receptet egy éttermi szakácsnőtől kaptam.
Ott elősütötték a husikát,aztán karfiolt vagy brokkolit tettek rá,majd a sajtos besamelt,sajttal megszórva.
Majd kipróbálom így is,biztosan egyforma az ízhatás.
További szép napot:Edit.

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

A csirke húst nem kell elősütni,mivel az nagyon szépen puhára megsül ,rövid időn belül.Ami a lényege,hogy nem szárad ki.Puszi sziasztok Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Igen csirkehússal is finom, én is azt kérdezem mint Editke!
Puszi: Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon guszta és finom.
Gratulálok Marcsikám.
Te nem sütöd elő a húst?
További szép napot kívánok:Edit,

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:

Pulyka_nyak_burgonyaval_2198621_9908_s

József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...

Garáz József 1 napja új képet töltött fel:

Pulyka_nyak_burgonyaval_2198621_9908_s

Garáz József írta 1 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Ősszibarack krémleves, tejszínes, sajtos-...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

József guszta ételt hoztál! Még nem ettem ilyent, de finom ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu