Finomságok Konyhája: Dubarry csirke szeletek (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12852 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12852 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12852 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12852 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Dubarry csirke szeletek

A csirke hús szeleteket sózom borsozom.A sütőedény aljára teszem .
egy kisebb fej karfiolt rózsáira szedtem és sós vízben megfőztem A mártást elkészítettem .kb 10deka margarint felolvasztottam tettem bele 2kanál lisztet ,majd tejszínnel felengedtem Egy pohár tejfölbe tettem 1tojás sárgáját és a besamelhez kevertem.,reszelt sajtot is szórtam bele.A hús szeletekre tettem egy-egy karfiol rózsát rá kanalaztam a sajtmártást,ezt pedig jól megszórtam reszelt sajttal180-200fokos sütőbe sütöm.A húst letakarom fóliával Amikor a hús már készre sült ,leveszem róla a fóliát és szép aranyszínűre sütöm. Rizzsel tálaltam.

marcsi ételei

Látta 849 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szabo gina üzente 12 éve

Nagyon fini kaja ez,nagyon szeretem.az etteremben mi is elosutottuk a husit de szerintem az izhatas aligha kulonbozik,akar igy is.En igyis megeszem az tutti.Szoktam fustolt sajttal is bolonditani,na szoval ez egy kiraly kaja!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ahány ház,annyi szokás!
Én anno ezt a receptet egy éttermi szakácsnőtől kaptam.
Ott elősütötték a husikát,aztán karfiolt vagy brokkolit tettek rá,majd a sajtos besamelt,sajttal megszórva.
Majd kipróbálom így is,biztosan egyforma az ízhatás.
További szép napot:Edit.

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

A csirke húst nem kell elősütni,mivel az nagyon szépen puhára megsül ,rövid időn belül.Ami a lényege,hogy nem szárad ki.Puszi sziasztok Marcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Igen csirkehússal is finom, én is azt kérdezem mint Editke!
Puszi: Marika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon guszta és finom.
Gratulálok Marcsikám.
Te nem sütöd elő a húst?
További szép napot kívánok:Edit,

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Spárgasípok rántva képhez:

Spargasipok_rantva_2190929_2684_s

Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190928_1250_s

Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:

Kaposztas_cvekedli-001_2190878_9811_s

Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Csokikrémes szeletek képhez:

Csokikremes_szeletek_2190933_2556_s

Barátnőm szép szeleteket hoztál! Nagyon finom lehetett! A...

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Sertéspörkölt Nokedlival képhez:

Sertesporkolt_nokedlival-001_2190932_9916_s

Marcsikám nagyon gusztán néz ki, már régen volt nálunk, meg...

Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Minesztrone leves képhez:

Minesztrone_leves-001_2190930_1410_s

Marcsi már többször szemeztem ezzel a levessel, de még nem ...

Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:

Csokikremes_szeletek_2190933_2556_s

Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:

Sertesporkolt_nokedlival-001_2190932_9916_s

Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:

Sajttal_sonkaval_toltott_rantott_hus_2190931_9413_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu