Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
30 deka liszt
12 deka puha vaj
20 deka porcukor
2 egész tojás
csipet só
1 teás kanál szódabikarbóna
1 teás kanál ecet
céklalé vagy piros festék
2,5 deci író ha nincsen akkor natúr joghurt is megfelel
Krémje
25 deka mascarpone
1 tábla fehér csoki
3 deci tejszín
4 deka porcukor
A tészta elkészítése
Az megolvadt margarint a porcukorral csipet sóval.Keverő képpel habosra kikeverem, majd egyesével hozzáadom a tojásokat és ezzel is kicsit habosítom. hozzáadom a céklalevet vagy a piros festéket .Én céklalével készítettem. héjától megtisztított apró luku reszelőn lereszeltem a céklát majd levet eresztett jól kinyomkodtam és megszíneztem vele a masszát
A szódabikarbónát egy kis tálkába tettem az ecetet ráöntöttem .Nem baj ha pezseg A masszába belekevertem a joghurtot.Levettem a gépről hozzá adtam a szódabikarbónás ecetes keveréket , és végül a lisztet.Egy folyós masszát kapok amiből 4 tortalapot sütök.Egyenként is kisüthetem.de én kétszerre sütöttem ki.Egy nagyobb tepsit sütőpapírral ki béleltem rátettem a torta formát körberajzoltam és ide tettem a masszát amit egyformára elosztottam elkentem és 180 fokon 20-25 perc alatt megsütöm
Amikor kihűltek a következő krémmel töltöttem meg
A tejszínhabot a porcukorral és a habfixálóval felvertem
A mascarponét kikevertem , a fehér csokit felolvasztottam .Én mikróba olvasztom fel pár másodperc alatt felolvad
A tejszívből veszek ki hogy feltudjam díszíteni a torta tetejét.
A többi habot olvasztott csokit mascarponét lazán összekeverem .
A négy lapot megtöltöm a tetejét csillagcső segítségével feldíszítem
Ez kék és rózsaszínű lett mivel az unokámnak a kedvenc színei-
|
|
Garáz József 9 órája új képet töltött fel:
Garáz József 9 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 10 órája a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Paradcsomszósz húsgombóccal. képhez:
József örülök, hogy jöttél! Finomakat hoztál!
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Vegyes gyümölcsleves. képhez:
Finom!-szeretem! Nálunk tegnap volt almaleves.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!