Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 tojásból piskótalapot sütök
Krém készítése
5 deci tejszín
5 deka porcukor
1csg habfixáló
2 tábla ét csoki
2 csomag tejszines pudingpor
6 deci tej
3 kanál cukor
A kisült piskótalapot 34x32-es sütőpapiros tepsibe sütöttem, Amikor kihűlt 3 egyenlő lapra vágtam.
A Pudingot a szokásos módon felfőzöm
, és kihűtöm.
A tejszínt a fixálóval és a porcukorral felverem.
Amikor a puding meghűlt összekeverem a tejszínhab2/3-ával , és az alsó lapra ráteszem elsimítom.
A csokoládét közben gőz felett felolvasztom és csikokban a krémre teszem.Beteszem a hűtőbe és amikor a csokoládé megszilárdul akkor ráteszem a következő lapot krémet és az olvasztott csokoládét.Szintén hűtőbe teszem és ha már megdermet a csokoládé jöhet a felső harmadik lap , amit tejszínhabbal és olvasztott csokival diszítettem
Nagyon finom amikor fogyasztod és a csokoládé ropog a fogad alatt
Pár szem fekete szederrel diszítettem
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!