Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
6 tojásból piskóta karikát sütöttem
A krém hozzávalói
3 csg csokoládés pudingpor
2 kanál holland kakaópor
7 deci tej
4 kanál cukor
20 deka margarin
47 deci tejszín
5 deka porcukor
Marcipán a díszítéshez
A tortalapot kihűlés után három egyenlő lapra vágom
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm a kakaóport is természetesen a pudinggal együtt kikeverem.Amikor már nem-túl forró a felfőzött puding akkor keverőgép segítségével belekeverem a margarint.
A tejszínt kemény habbá verem .
A lapokat először a csokikrémmel kenem meg .Erre teszek egy kis felvert tejszínhabot majd lapot rá A következő lapot ismét krémmel majd habbal kenem a harmadik lappal lefedem
Tortakarikába töltöttem meg és kb 1 óra hosszára hűtőbe tettem
Az óra letelte után a gőz felett felolvasztott csokoládéval bevontam és marcipánból készült rózsákkal díszítettem
Szeletet ebből nem tudok mutatni mivel ajándékba készült
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!