Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
6Tojásból piskóta tortalapA krém hozzávalói
25 deka gesztenye massza
15 deka porcukor
izlés szerint rum
tejszin
20 deka rama margarin
pudingos krém hozzávalói
1 csg vaniliás pudingpor
6 deci tej
15 deka ráma margarin
10 deka nascarpone
2-3 kanál cukor
2 deci habtejszin
Kihülés után a piskótát 3 egyenlő lapra vágtam és az egyik lapot visszatettem a tortaforma aljára
A gesztenyekrémet a porcukorból és margarinból habos krémet készitek majd hozzáadom a rumot és a gesztenye masszát. ezzel is habositom
Felvertem a tejszint habbá és 2 kanállal a gesztenyés lrémhez keverek az alsó lapra a gesztenye krémet rásimitom a tortaformában
ráteszem az egyik piskóta lapot erre teszem a pudingos krémet
A pudingot a szkásos eljárással elkészítem és hagyom kihűlni
Amikor kihűlt hozzáadom a margarint és kikeverem habosra utána hozzákeverem a mascarponét és 2 kanál tejszinhabot
ezt a krémet töltöttem a másik lapra
betettem a hűtőbepár órára hogy az izek érjenek össze
majd kivettem a tortaformából csokoládéval az oldalát lefolyattam a tetejét tejszinhabbal gesztenyével és marcipánnal diszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 1 napja a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!