Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók.
Az aljának 1tojásból piskóta tésztát készítettem amit sima cső segítségével egy torta aljat sütőpapírral beborítottam kőrbe karikáztam úgy hogy kb ujjnyit minden karika után kihagytam.
1 tojás
3deka cukor
1kanál víz
1 kanál olaj csipet sütőpor
4-5 deka liszt
Az egész tojást a liszt és a sütőpor kivételével felverem habosra hozzáadom a lisztes sütőport .Habzsákba teszem és egy torta forma alját papirral kibéleltem és a masszát kőrbe a torta aljára nyomtam, úgy ,hogy a sorok között egy újjnyi kimarad,Sülésnél ez összeér
Erre az üres helyre Képviselő tésztát készítettem és a cső segítségével az üres karika helyeket kitöltöttem és 180fokra a sütőbe megsütöttem.
A képviselő tészta készítése
Hozzávalók1,5deci víz ebbe egy csipet sót és egy csipet cukrot tettem,10deka margarint,Feltettem a tűzre és amikor elkezdett forrni hozzáöntöttem15deka lisztet és megreszteltem a gázon., addig kevertem amíg az oldalától elvált.Ekkor levettem a tűzről és 2tojás sárgáját és 2egész tojást egyesével adtam a meleg tésztához egyenként hozzákevertem a tojásokat A sütőlapra tettem egy sütőpapírt és zsákba tettem az égetett tésztát amiből kis halmokat tettem a sütőlapra és 180fokos sütőbe tettem.kb 20percig nem nyithatod ki a sütőt mert akkor összeesik a tészta.
1liter tejből 2vaníliás pudingból 10deka cukorból pudingot főzök 2tojás fehérjét 3kanál cukorral habbá verem és a még meleg pudingkrémhez keverem.Ezt a krémet ráteszem a kisült torta lapra ,amire karimát kapcsoltam a krém miatt.Amikor meghűlt A formát leveszem az oldalára pirított mandulaforgácsot tettem.A képviselőknek az alját kivágtam egy ujjnyira és krémet tettem bele.Ezeket a tésztákat a torta szélére tettem A közepébe 3deci tejszínből habot vertem és rátettem.Mandulaforgáccsal díszítettem és pörkölt cukorral meglocsoltam
|
|
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 21 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!