Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
20 deka étcsokoládé
4 tojás
csipet só
15 deka cukor
12 deka vaj
1 kanál holland kakaópor
2 darab összetört babapiskóta
sárgabaracklekvár
20 deka liszt
fél deci tejszín gőz felett felolvasztom
A tojásokat szétválasztom.
A fehérjét csipet sóval 1 kanál vízzel kemény habbá verem és adok hozzá 5 deka cukrot amivel még tovább keményítem
a csokoládét gőz felett felolvasztom
A vajat 5 deka cukorral habosra kikeverem,majd egyenként hozzáadom a tojások sárgáját.,az olvasztott de nem meleg csokoládét a kakaóport az apróra összetört darált babapiskótát. és végül a lisztet A tésztát egy 20 centis kapcsos kikent lisztezett tortaformába öntöm 170 fokos sütőben 30-35 percig sütöm
Amikor kihűlt kiveszem a formából majd két egyforma lapra vágom,megtöltöm a felmelegített baracklekvárral.a tetejére is egy kicsit rákenek és kb 2 óra hosszat hagyom száradni a tetejét Egy kisebb és egy nagyobb tortalapot sütöttem Az alsót hagyományosan lekvárral kentem amíg a felsőt Epres pudinggal töltöttem meg Vagyis a pudingot felfőztem 10 deka vajjal kikevertem pár szem epret beledaraboltam és ez került a torta lap közé A tetejére fehér csokit olvasztottam Apró habcsókkal és karamellás popkornnal és karamell szálakkal díszítettem
|
|
Domján Mária 5 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 5 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 5 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 5 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 5 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 5 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 5 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
Domján Mária írta 5 napja a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
Csodás étvágygerjesztő nagyon fincsi lehet . gratulálok
Domján Mária írta 5 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Józsikám ennek hogy lett ilyen csodálatos szine azt hittem ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Anna! Nagyon szépen köszönöm.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!