Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
20 deka étcsokoládé
4 tojás
csipet só
15 deka cukor
12 deka vaj
1 kanál holland kakaópor
2 darab összetört babapiskóta
sárgabaracklekvár
20 deka liszt
fél deci tejszín gőz felett felolvasztom
A tojásokat szétválasztom.
A fehérjét csipet sóval 1 kanál vízzel kemény habbá verem és adok hozzá 5 deka cukrot amivel még tovább keményítem
a csokoládét gőz felett felolvasztom
A vajat 5 deka cukorral habosra kikeverem,majd egyenként hozzáadom a tojások sárgáját.,az olvasztott de nem meleg csokoládét a kakaóport az apróra összetört darált babapiskótát. és végül a lisztet A tésztát egy 20 centis kapcsos kikent lisztezett tortaformába öntöm 170 fokos sütőben 30-35 percig sütöm
Amikor kihűlt kiveszem a formából majd két egyforma lapra vágom,megtöltöm a felmelegített baracklekvárral.a tetejére is egy kicsit rákenek és kb 2 óra hosszat hagyom száradni a tetejét Egy kisebb és egy nagyobb tortalapot sütöttem Az alsót hagyományosan lekvárral kentem amíg a felsőt Epres pudinggal töltöttem meg Vagyis a pudingot felfőztem 10 deka vajjal kikevertem pár szem epret beledaraboltam és ez került a torta lap közé A tetejére fehér csokit olvasztottam Apró habcsókkal és karamellás popkornnal és karamell szálakkal díszítettem
|
|
Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 5 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Csokikrémes szeletek képhez:
Barátnőm szép szeleteket hoztál! Nagyon finom lehetett! A...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sertéspörkölt Nokedlival képhez:
Marcsikám nagyon gusztán néz ki, már régen volt nálunk, meg...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Minesztrone leves képhez:
Marcsi már többször szemeztem ezzel a levessel, de még nem ...
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!