Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
3 tojás
15 deka cukor
20 deka liszt
fél csg sütőpor
1,5 deci tej
5 deka margarin
3 kanál holland kakaópor
A habhoz
3 tojás fehérje
15 deka cukor
2 kanál sárgabarack lekvár
A tetejére
10 deka étcsoki
5 deka margarin
fél deci olaj
A tojásokat szétválasztom
A sárgáját a cukorral kakaóval habosra kikeverem lassan hozzáadom a margarint amit kicsit megolvasztottam végül a tejet öntöm hozzá
, és a lisztes sütőporral összekeverem
Egy kapcsos tortaformát margarinnal kikentem lisztel meghintettem és a masszát belesimítottam
Ez nem sok massza de a lényege, hogy a hab legyen magas170 fokon megsütöm a tortát
Amikor kisült még melegen rákenem a lekvárt
A tésztát a formában hagyom
A tojásfehérjét gőz felett a cukorral kemény habbá verem , és a lekvárral lekent lapra rákenem teljesen kihúzom a szélére , hogy a tortaformát kitőltse
A csokoládét a hozzávalókkal gőz felett felolvasztom és a hab tetejére simítom.még mindig a formában van a torta
krűlbelül egy óra múlva amikor a csoki már megdermedt vékony késsel kőrbevágom a forma szélénél majd lekapcsolom és óvatosan lehúzom a tortáról
A szélét mandulával és csokirudakkal ,a tetejét tojáshabbal diszítettem
A tortának az a lényege, hogy a hab nak nagyon keménynek kell lennie mert külömben az egész összeesik
|
|
Garáz József 17 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!