Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
Nagy tortaformát használtam
6 tojás
15 deka liszt
12 deka cukor
fél deci víz
fél deci étolaj
1csg sütőpor
A töltelék
5 deci tejszín
25 deka friss eper
20 deka mirelit eper
10 deka porcukor
A tojásokat szétválasztom a sárgáját a cukor felével az olajjal vízzel kikeverem
A tojások fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verem , és a sárga masszához keverem
, végül a sütőporos lisztet adom hozzá
Margarinnal kikent liszttel meghintett tortaformába teszem amit előszőr csak 160 fokon sütöm , majd 10 perc elteltével felemelem 180 fokra amikor atorta megsült és kihűlt három lapra vágom
A tejszínt a porcukorral és a mirelit összezúzott eperrel felverem
A tészta alsó lapját megkenem a habbal a friss eperből apró darabokat szabdaltam és a habba tettem
Rákerült a másik lap erre szintén hab és eperdarabok
ráteszem a felső lapot erre még mindig maradt tejszín
A tetejét és oldalát kőrbe kentem és diszítettem
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!