Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
5 tojás
10 deka cuor
14 deka liszt
fél deci olaj
fél deci viz
csipet só
egy fél csg sütőpor
A krém hozzávalói
2 csg epres puding
6 deci tej
2 kanál cukor
2 deci tejszin
2 deka porcukor
1 habfixáló
3-4 kanál epervelő amit összemixelt eperből készítek
A tetejére bármilyen gyümőlcs lehet
1 féltábla étcsokoládé
A tészta készítése
Egy tortaformát kikentem és morzsával meghintettem. A tojásokat szétválasztom a sárgájához teszek 2 kanál cukrot a vizet és az étolajat.A fehérjéhez adok 1 kanál hideg vizet és csipet sót .A fehérjét kemény habbá verem és hozzáadom a maradék cukrot és ezzel még fényesre felverem a habot
Utána a sárgáját kikeverem habosra
A tojás sárgáját és a fehérjét óvatosan összekeverem és hozzáadom a sütőporos lisztet a tortaformába teszem és 170-180 fokon megsütöm
Amikor kisült és kihűlt 3 egyenlő lapra vágomElkészítem a krémet
A tejet a cukorral felforralom a pudingot kb másfél deci tejjel kikeverem .Amikor a tej felforrt beleöntöm a pudingos tejet.Besürüsödik és lehúzom a tüzről .A tejszint a fixálóval és a cukorral habbá verem
A kihűlt pudinghoz hozzáadom a tejszint és az epervelőt
ezzel a kevert habos krémmel megtöltöm a lapokat A tetejét olvasztott ét csokival bevontam és gyümölcsökkel diszítettem
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!