Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
28 centis tortához
7 tojás
15 deka cukor
3 kanál holland kakaópor
18 deka liszt
1 csg sütőpör
fél deci étolaj
fél deci víz
A krém hozzávalói
fél doboz mascarpone
2 deci habtejszin
4 deci tej
1 csg csokoládés puding
2 kanál cukor
fél tábla étcsoki
A torta tetejére
1 tábla ét csoki
5 deka margarin
fél deci olaj
csupa csoki a tetejére
A tojásoól piskóta karikát sütök az én tortasütőm álítható ezért 28 centis tortát sütöttem. Amikor kihűlt három egyenló lapra vágtam
A krémhez a pudingot a szokásos eljárással felfőztemA tejszint habbá vertem a csokoládét apróra vagdaltam ..Amikor már langyora kihűlt a puding kikeverem a macarponéval hozzáadom a habbá vert tejszínhabot a z apró forgácsolt csokoládét A torta karika aljára tettem az alsó lapot
amit megkentem a csokis krémmel rátettem a második lapot szintén rákentem a maradék krémet és a harmadik lapot is rátettem A hűtőbe tettem kb 1 órára majd kivettem és a gőz felett a csokoládét a margarinnal és olajjal felolvasztottam .A hűtóből kevettem a megtöltött tortát levettem róla a formát és csokoládéval leöntöttem.A tetejét csokoládé szeletekkel feldiszítettem .Az oldalát nápolyi rudakkal kőrbe vontam
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 3 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 3 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!