Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A hozzávalók
4 tojás
10 deka cukor
10 deka liszt
2 deka holland kakaópor
fél csg sütőporfél deci víz
fél deciolaj
A tojásokat szétválasztom.A fehérjét 6deka cukorral kemény habbá felverem..
A sárgáját az olajjal vízzel 4 deka cukorral habosra kikeverem.Majd összekeverem óvatosan a sárga és fehér masszát,és legvégül hozzáadom a sütőporral kakaóporral elkevert lisztet, és a masszát egy közepes méretű tortaformába teszem és kisütöm.Amikor kisült és kihűlt a tészta akkor három egyenlő részre felvágom és a következő krém kerül rá.
krém készítése
5 deci tej
1 csg tuti fruti pudingpor
3 kanál cukor
10 deka aszalt szilva kisebb kockákra vágva
fél deci rum amiben a szilvát beáztattam
5 deci tejszín
5 deka porcukor
A tejet a 3kanál cukorral felforralom.A pudingot csomómentesre kikeverem és a forrásba lévő tejhez adom és sűrűre befőzöm, majd kihűtöm.A tejszínt habbá verem és hozzáadom a porcukrot.Amikor a tortát három egyenlő részre vágtam az alsó lapot visszatettem a kapcsos formába és a pudingot rátettem erre tettem a felvert tejszínt, a tejszínbe tettem az aszalt szilvát, majd ismét lap, krém tejszín és szilva , majd a harmadik lap.Hűtőbe tettem amíg megdermed.Amikor megdermedt levettem a torta formát és tejszínhabbal és aszalt szilvával diszítettem
|
|
Garáz József 17 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!