Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói
50 deka liszt
5 deka élesztő
5 deka olvasztott margarin
2 kanál olaj
2 egész tojás
2 deci langyos tej
5 deka nádcukor
1 tojás a kenéshez
A töltelékhez
1 narancs kicsavart leve
3 deci tej
2 kanál cukor
1 kis kanál só
1 csg vaníliás puding
A bevonáshoz
1 tábla ét -csoki
6-7 deka vaj
4 kanál olaj
narancs szeletek és cukrozott narancshéj
Először a pudingot felfőzöm a narancs levével a szokásos módon és amikor besűrűsödik akkor hagyom kihűlni
Elkészítem a kelt tésztát
Az élesztőt egy fél deci meleg tejjel egy kis kanál cukorral felfuttatom.
A liszthez hozzáadom a kis kanál sót.a tojásokat a maradék cukorral kikeverem .Dagasztó gépbe teszem a lisztet .,a sót a felfutott élesztőt a kikevert tojást valamint a többi hozzávalót és addig dolgozom a géppel amíg a tál oldalától el nem válik
Ekkor letakarom és duplájára kelesztem
Amikor megkelt a tészta kinyújtom vékonyra kb 1 centi vastagra kiszúrom tetszés szerinti szaggatóval minden másodiknak a szélét tojással lekenem a közepébe teszem a kihűlt narancsos pudingot ráteszem a másik le nem kent lapot és egymásra helyezem.
20-25 percet kelesztem olajban kisütöm.Olvasztott csokoládéba belemártom és naranccsal díszítem
|
|
Kőszeghy Anna írta 10 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!