Finomságok Konyhája: Hússal töltött kelt tészta2 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hússal töltött kelt tészta2

Hozzávalók a töltelékhez
Ebből a mennyiségből rúd lesz
50deka darált hús
ha van maradék sült vagy főtt hús kockára szelem
fél deci olaj
20deka darabolt bármilyen sajt
petrezselyem ősszevagva
2gerezd fokhagyma
1kisebb sárgarépa megpárolva kockára vágva
cukkini megpárolva kockára vágva
só, bors
1deci tejszín
Az olajat felteszem bele teszem a darált húst és a maradék húsokat, sózom borsozom, amikor kész hozzáadom a petruskát , a sajtot,fokhagymát, sárgarépát cukkinit. és végül tejszínnel felöntöm.Egy kicsit még összekeverem őket.Majd leveszem a tűzről és kihűtöm.
A tészta készítése
40deka liszt
2,5deka élesztő
1,5deci tej
1tojás sárgája
1deci olaj
só, cukor
Az élesztőt egy fél deci tejben kevés cukorral felfuttatom Amikor felfutott, hozzáadom a liszthez a többi alapanyaggal együtt.
bedagasztom , és duplájára kelesztem.Kelesztés után ketté veszem és külön- külön kinyújtom tepsi nagyságúra sütőpapirón.Így teszem a sütőlapra..A széleit ferdén bevagdosom .A kihűlt tölteléket hosszában a tészta közepére teszem., és felváltva egyszer egyik, majd másik oldalt hajtom fel. A két végét külön behajtom.Tojással lekenem és 180fokon megsütöm.

Látta 899 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Friedlné Évi üzente 13 éve

De szépen megsűlt, nagyon gusztusos!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Így is csodás!!!!

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Jucuskám.Fénypostával küldöm nyissál ablakot.Puszi

Válasz

Szalai Antalné üzente 13 éve

Nagyon szép, bár csak megkóstolhatnám!Puszi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Vittem a receptet.
Nagyon tetszik!
Köszönöm.
Puszi:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: tejszínes alma leves, fokhagymás sült ...

Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Szia drága Hajnikám Köszönöm szépen a kedves hozzászólást...

szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Nagyon jol nezz ki a levesed! biztos nagyon finom lehet!...

Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu