Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
fél kiló filézett csirkemell
50 deka friss cukkini
1 kalifornia paprika
50 deka burgonya
1 csokor újhagyma
1 szál zsálya
1 kis ág rozmaring
3 gerezd fokhagyma
2-2 evőkanál plíva olaj
1-2 evőkanál liszt
5 kanál balzsamecet
1 deci száraz fehérbor
fél húsleves kocka
só őrőlt bors
fűszerkeverék
A burgonyát kis kockákjra vágom és enyhén sós vízben megfőzöm
A hámozatlan cukkinit és paprikát apró kockákra vágom és az újhagymát is kevés zőldjével együtt a zsályát és rozmaringot megmossuk leveleit leszedjük néhányat félreteszünk a diszítéshez
Két kanál olajon és három kanál vízen a cukkinit és paprikát megpároljuk majd hozzáadjuk a hagymát is és végül a megfőtt burgonyával összekeverem majd sózom borsozom
A húsokat tisztítás mosás után kicsit fűszerkeverékkel meghintem és kevéske liszttel megszórom
A két kanál plívaolajat felmelegítem és a húsokat 4-5 percig sütöm benne közben többször átforgatom
Ráteszem a zőldfűszereket és még 1-2 percig sütöm vele
A leveskockát 2 deci vízben elmorzsolom .
A bort ráöntöm a húsokra és hozzáadom a leveskockaát amit feloldottam
Addig sütöm benne a húst amíg be nem sűrűsödik a mártás
Ekkor a húsokat kiszedem és tálalom
|
|
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 19 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!