Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1 kiló vaddisznó comb
A páchoz
őrőlt babérlevél 2-3 darab
4-5 szem boróka bogyó
1 kis ág kakukkfű
1 deci fehér bor
1 kis kanál őrőlt fekete bors
1 közepes vöröshagyma
7-8 deka vaj
35 deka friss vargánya gomba
2-3 deci húsleves alaplé
1 deci vörösbor
só
2 deci tejföl
2 deci főző tejszín
1 kanál liszt
pár csepp citromlé
A vadhúst 2 centis kockákra vágom és összekeverem a fehérbort a vízzel babérlevéllel, boróka bogyóval, borssal,kakukkfűvel és tűzdelt vöröshagymával.és egy éjszakát a pácban hagyom
MásnapEgy lábasban avajat felolvasztom. A húsokat kiveszem a pácléből .Az olvasztott vajon a húst megpirítom, a megszűrt páclevet ráöntöm hozzáadom a húsleves alaplét ha az nincsen akkor 2 leves kocka is megfelel., majd kis lángon kb 1-vagy 1,5 óra alatt puhára főzöm a húst
A megtisztított vargányát tetszés szerinti vékony csíkokra vágom és a már megfőtt húshoz hozzáadom ezzel még 10 percig főzöm
A tejfölt a vörösborral és a főző tejszínnel és a liszttel kikeverem simára és a gombás vadhúshoz öntöm .
Ezzel még 1-2 percig kicsit forralom , pár cspp citrom levet is adhatok hozzá.
Párolt rízzsel tálaltam
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Hajnali palacsintáim képhez:
A mai napra 40 fokhoz közeli kánikulát jósoltak a ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Cukkíni főzelék kaprosan képhez:
Hajnikám örülök, hogy jöttél! Köszönöm a hozzászólást! ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Most sült ki tökös-mákos rétes szilvás meggyes rétes képhez:
Hmmm!-de finom réteseket sütöttél Marcsi! Szinte érzem...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kókuszos csokis születésnapi torta képhez:
Marcsikám finom tortát sütöttél, ebből én is elfogadnék egy ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Eszterházy rostélyos, spagetti.
Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
szanto hajnalka írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!
szanto hajnalka írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!