Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nem sűrűn készítettem tepertős pogácsát de a családomnak annyira ízlett hogy megrendelték a következő adagot Remélem az szebben sikerül Az íze az tökéletes volt
A hozzávalók
40 deka darált tepertő
60 deka liszt
3 deka élesztő
2 deci tejföl
3 kanál fehér bor
3 kanál zsír
2 deci meleg tej
1 kanál cukor
só
őrölt bors
1 tojás +1 a kenéshez
Az élesztőből cukorból és némi kis tejből kovászt készítünk vagyis felfuttatom
Amikor felfutott a többi hozzávalóval gép segítségével rétestészta formájú tésztát gyúrunk., majd fél órát vagyis duplájára kelesztem
, meleg helyen.
A tepertőt ledarálom kicsit sózom borsozom.Amikor a tészta megkelt téglalap alakúra kb 1-2 centi magasságúra kinyújtom megkenem a tepertőkrémmel és duplájára összehajtom.
Ekkor ismét fél órát pihentetem ismét tepertőkrémmel megkenem, hajtogatom és ismét pihentetem a maradék tepertőkrémet ismét egyenletesen elkenem újból hajtogatom kinyújtom és tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatom tojással lekenem és 200 fokon megsütöm
Finom szép leveles lett
|
|
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 11 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 11 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!