Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1 csg széles metélt tészta
15 deka túró
6 deci tej
3 tojás
3 kanál cukor
5-10 deka házi füstölt húsos szalonna
10 deka reszelt sajt
margarin az edény kikenéséhez
Egy kisebb tepsit margarinnal kikentem
Erre tettem a metélt felét
A szalonnát kis kockákra megsütöttem és felét a tésztára szórtam, valamint a túró felét .Majd ismét a tészta jön erre ismét szalonna túró és végül a tojással valamint a cukorral kikevert tejet öntöm a tetejére rászórom a reszelt sajtot majd lefedem, és 180 fokon a tésztát szép pirosra megsütöm
A tészta nagyon finoman megpuhul én édesen szeretem ezért még megporcukroztam a tetejét
Egy kicsit kihűl és utána felszeletelem
Egyszerű finom és nem igényel sok munkát
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!