Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A Hozzávalók
4-6 csirkecomb
só
fűszerkeverék
kevés őrölt bors
kevéske olaj
A mártáshoz
Egres tetszés szerint
cukor vagy édesítőszer
2 deci tejföl
2 kanál étkezési keményítő
A húst tisztítás és mosás után szárazra törlöm besózom borsozom Fűszerkeverékkel jól bekenem kevés olaj a sütőedény aljára és beleteszem a húsokat az edényt lefedem és szép aranybarnára megsütöm
A mártást
annyi vízzel teszem fel az egrest hogy ellepje és csipet sót is teszek bele valamint édesítőszert mert az egres elég savanyú
Amikor forr egy két percig forralom .A tejfölt a keményítővel csomómentesre kikeverem és az egrest behabarom vele
A húst főtt burgonyával rizzsel és mártással tálaltam
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!